Adrienne Stephan

A hősnőm hangja a fejemben

Kicsit megkésve

2017. december 25. 21:59 - AdrienneStephan

Októberben megjelent a Körülölel a vihar

Tehát a Felperzselt a hőség, elvakított a napfény folytatása immár elérhető e-könyvben és nyomtatott formában is, a publioboox.com oldalán. A hónap végén kint voltunk a Margó fesztiválon is, megragadva az esélyt, hogy a két regény több emberhez is eljusson - bár a remélt "siker" elmaradt. Nem gond, szétosztottam néhány könyvjelzőt, gondolom hasznát veszik azért a kedves emberek, akik elfogadták. Első lépések megtéve!

22687521_1500120553358348_1865526360341584948_n.jpg

Szóval itt van a második rész, és az eddigi visszajelzések alapján sikerült letaglóznom az apró rajongótáborom azon tagjait, akik már elolvasták. Tudom, tudom elfordultunk kicsit egy másik irányba, de így izgalmas, nem igaz? Nem ígérhetek semmit, csak azt, hogy ez még nem a vége!

Ami azóta történt

Sajnálattal és kissé szégyenkezve mondom: nem sok minden. Már dolgozom a harmadik részen, ez igaz, de az utóbbi hónapokban az élet egyéb területei eltérítettek a szenvedélyem űzésétől. Hát igyekszem egyenesbe hozni mindent, "mozgásban maradni" és frissíteni, mert közhely, de rohan a Világ és rohanunk mi is, ami tegnap még A volt, ma már B, ezért nagyon könnyű lemaradni MINDENRŐL. 

A végére még annyit, hogy minden kedves és kedvetlen olvasómnak Boldog Karácsonyt kívánok! A hosszú, téli estékre pedig meleg szívvel ajánlom az irományaimat :) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adriennestephan.blog.hu/api/trackback/id/tr1313524145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása