Adrienne Stephan

A hősnőm hangja a fejemben

Főszereplők

2018. január 07. 21:33 - AdrienneStephan

Mivel a történet során viszonylag sok karakterrel találkozhattok, íme egy összefoglaló róluk, néhány érdekességgel megtűzdelve:

Audrey

Teljes nevén Audrey Rose Parker, született 1986. február 5.-én, a kanadai Claringtonban. Középiskolában nehezen talált barátokat, mígnem megismerkedett az iskola legnépszerűbb zenekarának tagjaival. A srácok hamar megkedvelték a lányt, így mély barátság alakult ki közöttük. Audrey-nak állandóan melege van, fél a pókoktól és a mély víztől. Beceneve Rey, amit Jason talált ki neki, és szinte csak ő nevezi így. Chris és Heath kislánynak hívják. Vérbeli rajongó, szereti a pop/rock, punk/rock, nu metal, illetve az indie/folk stílusú zenéket és képviselőit.

A hat jó barát a gimiből - azaz a Cease 77 zenekar

Kevin Theodor Meyer: Audrey szomszédja, ő mutatta be a lányt a többieknek. Hangszere a basszusgitár, és vokálozik is. Kevin nyugodt természetű, konfliktuskerülő, amolyan "csendes őrült" típus. Külső jellemzői: magas, nyurga alkatú, a haja színe barna, de a történet során változó.

Chris Andrews: Karizmatikus, erős jellem. Chris sosem fél kimondani, amire éppen gondol. Ő a Cease 77 szólógitárosa. Húgaként szereti Audrey-t, akárcsak a többiek, de mindenkinél jobban védelmezi őt. Bőre tejeskávé színű, haja és szemei szinte feketék. Igazi nőcsábász, jóképű és sportos. Imád kosárlabdázni.

Jason Anthony Wright: A zenekar énekese és ritmusgitárosa. Sokáig Audrey legfőbb bizalmasa volt, pedig kettejük kapcsolata nehezen indult. A lány sokáig bele volt zúgva a szőke hajú, kissé kisfiús arcú srácba. A szeme zöld, alkatra valamivel alacsonyabb a többieknél. Jason legtöbb idejét dalszövegírással és zeneszerzéssel tölti.

Oliver Benson: A nagyszájú dobos jellemzően minden élethelyzetet lazán kezel. Ő és Heath Turner ugyanazon a napon, 1984. június 27-én születtek, gyerekkoruktól legjobb barátok. Kettejük fejéből pattan ki a legtöbb őrült ötlet, nem csak a zenekarral, de minden mással kapcsolatban is. Oliver magabiztos, helyes srác, lételeme a hülyéskedés.

Heath Turner: Akárcsak "ikertestvére", Heath is imád másokat szórakoztatni, bár ő mindezt a színfalak mögül intézi, a zenekar technikusaként. Humora és lazasága miatt népszerű a lányok körében is, persze a méz szőke haj és a szimmetrikus arcberendezés is teszi. A kamera kezelését, a vágást és a hangtechnikában való jártasságát autodidakta módon sajátította el.

Scott Larson: Ő a zenekar másik állandó crew tagja, Heath ötletétől vezérelve tanulta ki a hangtechnika kezelését. Scottie mindig kimaradt azokból a gimis balhékból, mikor a srácok lebuktak valamiért. A haja barna, érettségi évében nyelvpiercinget szúratott magának, ahova Audrey kísérte el. Heath Turner húgával, Samantával jár.

woman-silhouette-friends-sunset.jpg

Lányok

Alice Blake: Hosszú idő óta az első lány, akit Audrey a szívébe fogad, miután Los Angelesbe költözik. Alice Olvier Benson barátnője, és szívesen elszállásolja főhősnőnket egy ideig. Lelkes partiszervező, főállásban pedig zongorázik; tehetségét apjától örökölte. Mélyvörös haja és sötétkék szemei vannak.

Erin Rachel Jones: Tizenéves kora óta híres énekesnő, szintén Kanadából származik. Audrey nagyon szereti a zenéjét, viszont őrülten féltékeny Erinre, amiért a fiatal énekesnő Jason barátnője. Erin rendkívül tehetséges és barátságos teremtés, és ha ez még nem volna elég, a külseje szinte hibátlan: derékig érő, szőke haj, világos kék szemek, karcsú alak.

Amanda Margaret Parker: Azaz Mandy, Audrey húga. Bár az első részben nem sokat tudhattok meg róla, a második könyvben már jelentős szereppel rendelkezik. Mandy szertelen, folyton másokkal dacoló lány, aki profi sminkes karrierről álmodik.

Énekesek? Soha többet!

Noah Odgen: Magas, barna hajú, kék szemű. Veszélyesen csábító, és imád játszadozni. Noah a The Ultimat zenekar énekese és frontembere. Rendkívül kiszámíthatatlan, ő maga sem tudja, miért ragaszkodik annyira a főhősnőnkhöz. Audrey viszont pontosan tudja mit szeret Noah Odgenben: a hangját, amely egy másodperc alatt változik csábítóan selymesből izgatóan hevessé; az odaadását a rajongói és a zene iránt; az utánozhatatlan modorát; a perzselő kék szemeiről nem is beszélve...

Brendon Stone: Élő példája annak, hogyan tehet tönkre egy barátságot néhány görbe este. A Color Full énekesét megnyerő külseje és elsöprő humora miatt sokan kedvelik, és nem kell sok idő hozzá, hogy Audrey is közel engedje magához. Külső jellemzői: Sötétbarna haj, mogyoróbarna szemek. Kilenc hangszeren játszik és imádja a kutyákat.

Evan Stewart: Energikus, jókedvű, a színpadon pedig profi. A több, mint 50 millió fős rajongótábort számon tartó Foreword zenekar énekesének azonban nem csak ennyi érdeme van. Evan mindene az éneklés és a zeneszerzés, de szeret rajzolni is. New Yorkból, azon belül is Queens-ből származik. Audrey mindig is érdekesnek találta őt, és ez az érzése csak erősödik a közösen eltöltött idő alatt.

img_1238-resize-367x550.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adriennestephan.blog.hu/api/trackback/id/tr9613557281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása