Adrienne Stephan

A hősnőm hangja a fejemben

The Happy Bookaholic Tag - A boldog könyvfüggő Tag

2018. április 24. 19:49 - AdrienneStephan

happy_bookaholic11.jpeg

A mai Book Tag olyan, mint egy mini interjú, talán ezért is tetszett meg annyira. Boldog könyvfüggőnek lenni felemelő érzés! 

1. Miért szeretsz új könyveket venni?

Imádom körülvenni magam olyan tárgyakkal, amiket szívből szeretek. A gyönyörű, színes borítók, egy teljes sorozat a polcon: ezek mind mérhetetlen boldogsággal töltenek el. Nevezzétek birtoklásmániának, de a tudat, hogy mind az ENYÉM, valami perverz örömet okoz :D

 konyvek_mindenhol.jpg

2. Milyen gyakran vásárolsz új könyveket?

Két-három havonta. Persze amíg a könyvesboltban dolgoztam, két-három hetente történt vásárlás "véletlenül". 

3. Hol szeretsz jobban vásárolni – könyvesboltokban vagy webshopokban?

Célirányosan vásárolni online, nézelődni viszont könyvesboltban jobb.

4. Van kedvenc könyvesboltod?

Nincs úgy kifejezetten, de a Libri könyvesboltokban egészen otthonosan mozgok ;)

5. Szoktál előrendelni?

Nem.

6. Van havi limited?

Mindannyian tudjuk, hogy kevés olcsó hobbi létezik és a könyvgyűjtögetés sajnos szintén a többséghez tartozik ilyen szempontból, szóval van limitem. Arról nem is beszélve, hogy mostanában nem is haladok olyan tempóban az olvasnivalóimmal, ahogy szeretném, így vissza kellett vennem a vásárlásból is.

7. Hogy állsz a könyvvásárlási tilalommal – szoktál élni vele?

Ha nem is irányítottan, de igen, szoktam.

konyvfuggo.JPG

8. Milyen hosszú a kívánságlistád?

Jelenleg igen rövidnek mondható. Az a helyzet ugyanis, hogy jó előre bevásároltam magamnak: 10, azaz tíz olvasatlan könyv várja, hogy lekapjam a polcról és belefeledkezzem végre.

9. Melyik az a három könyv (a kívánságlistádról vagy az előrendeltek közül), amiket most azonnal a magadénak akarsz tudni?

Jodi Picoult: A nővérem húga, mert szeretném már újraolvasni és magaménak tudni végre. J. K. Rowling - John Tiffany - Jack Thorne: Harry Potter és az elátkozott gyermek, mert nekem nagyon tetszett akkor is, ha színdarabnak írták, és égetően hiányzik a gyűjteményből (!!) Stephen King: Az. Szerintem ezt, vagyis azt nem is kell magyaráznom...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adriennestephan.blog.hu/api/trackback/id/tr5813857882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása