Adrienne Stephan

A hősnőm hangja a fejemben

In Real Life - A való életben Book Tag

2018. április 17. 19:22 - AdrienneStephan

Elég sokszor gondolok bele, mi lenne, ha a kedvenc fantasy szereplőim belekényszerülnének a mi világunkba időben és térben egyaránt. Nem olyan komoly agyalás ez, sőt, inkább kikapcsolódásnak mondanám, tipikus ablakon kifelé bambulós-téma nálam... Persze ezek a hétköznapi szituációk nem feltétlenül csak fantasy karakterekkel szórakoztatóak :)

in_real_life2.jpg

Aki kiáll a “kis srácért”

Katniss Everdeen (Éhezők viadala). Tudjuk, hogy szívügye a gyermeki sors, és ennek meg is van az oka. Ő bármikor segítő kezet nyújtana egy szerencsétlen kis srácnak/lánynak.

Aki romantikából analfabéta

Talán nem meglepő, de aki egyből eszembe jutott, az nem más, mint Ronald Weasley. Gondoljunk csak az esetre, mikor ráüvöltött Fleur Delacour-ra, vagy a bénázásra Lavender Brownnal... Bocsi Ron, de végül csak összejött, és nem is akárhogy!

Akihez tanácsért fordulnék

Carlisle Cullen (Alkonyat) az a természetű "ember" akitől bárki kérhet bármilyen tanácsot. Ő mindenre tudná a megoldást, de van annyi esze, hogy ne oldja meg mások helyett a problémákat. Szívesen rá bíznám magam.

Aki YouTube videókat csinálna

Egy zenei csatornát el tudnék képzelni Ben McCallister-nek (Itt voltam), Jessica Wakefield (Édesvölgyi suli) főként divat tanácsokat osztogatna, de azt is bemutatná, miként fog bele különböző, hóbortos hobbikba, Jacob Jankowski (Vizet az elefántnak) pedig tipikusan az a pasi, aki elhalmozná az internetet a különféle háziállatos videókkal, de sok szerep jutna ezekben a videókban a feleségének is. 

Akivel leülnél sörözni

Gandalf (Gyűrűk ura, Hobbit), Eragon (Eragon), Magnus Bane (Végzet ereklyéi), úgy gondoltam, ez már egy kész asztaltársaság lenne, mire odaérek a kocsmába :D Sör/bor mennyiségtől függően lenne érdekes, elmélyült és/vagy totál vicces az az este. 

Aki jelentkezne egy valóságshow-ra

Még nem olvastam el az összes Boltkóros-kötetet, szóval akár még meg is eshet, hogy Becky Bloomwood máris belekeveredett valami ilyesmibe...

Akibe szívesen belefutnál a strandon

Sötét napszemüveg, fekete úszónadrág és valami krokodilos vagy flamingós matrac, így akarok összefutni Jace Wayland-del (Végzet ereklyéi) a strandon. Mármint ő hordaná ezeket, nem én. :) 

Akinek szívesen dolgoznál

Peeta Mellark (Éhezők viadala) már számtalanszor bizonyította, mennyire odafigyel másokra, és hogyan tud hatni tömegekre ezzel a figyelmességgel. Szóval én nagyon bírom őt, és szívesen dolgoznék neki. Úgy képzelem, nála egy munkanap sem telne unalmasan. 

Aki ideg összeroppanást kapna nyilvános helyen

Ahogyan a Hobbit indult, Zsákos Bilbó akkoriban még tuti képes lett volna egy ilyen kiborulásra. 

Aki a HR legrosszabb rémálma lenne

A két végletet választanám. Szóval van az, mikor annyira meg akar felelni és olyan minden lében kanál az illető, hogy a HR a haját tépi tőle: Stevie Rae az Éjszaka háza sorozat elején még igencsak szabálykövető jó kislány volt, tőle el tudnám képzelni ezt a viselkedést. Anita Blake pedig a másik oldalról közelítené meg az egész HR kérdést: azt mondaná, hogy "hát nekem aztán senki nem mondja meg" vagy "nem fenyegettem meg halálosan, a fegyver nem abban a kezemben volt, amelyikkel az arca felé mutogattam" :D 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adriennestephan.blog.hu/api/trackback/id/tr7213839388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása