Adrienne Stephan

A hősnőm hangja a fejemben

Ha kedd, akkor Book Tag

2018. március 20. 22:01 - AdrienneStephan

Kedvenc filmek/Movie tag

Már egy ideje játszom a gondolattal, hogy hozok pár Book Tag-et a Molyról, hát ennek ma jött el a napja. Úgy tervezem, ezentúl Ha kedd, akkor Book Tag, de az elsőnél kis rugalmasságot kérek - a filmeknek sem tudok ellenállni, de azért remélem tetszeni fog!

movie_tag.jpg

1. Melyik volt az első meghatározó film, amit láttál?

Nem tudnám felidézni, melyik volt az első vagy a legmeghatározóbb, de három ilyen film is eszembe jutott: Titanic, Addams Family 2. és a Forrest Gump Talán ezek a filmek hatottak rám annyira, hogy még most is vonzódom a történelem-romantika-dráma és a fekete humor műfajokhoz.

2. Mi volt az utolsó film vagy sorozat, amit láttál?

Legutóbb az új Jumanji-t láttam, ami meglepően jól sikerült - mert elég magasra tettem a lécet az eredeti film után - Sorozatból pedig az Agymenők 11. évadjából láttam részt legutóbb - megunhatatlan!

3. Mik a kedvenc filmjeid?

Ajjaj... Rengeteg romantikus filmet szeretek, ezekből a leginkább a Kaliforniai álom az, amit kiemelnék. Aztán többek között kedvencemnek vallom még a következőket: Mr. Nobody, Forrest Gump, Tökéletes trükk, Fogságban, A szomszéd nője mindig zöldebb 1-2, Rocksuli - csak, hogy néhányat említsek. Nagyon szeretem még a Marvel képregény filmeket és az összes Star Wars-t!

mr_nobody.jpg

4. Milyen műfajú filmben lennél te karakter?

Tekintettel arra, hogy mindenevő vagyok, el tudnám képzelni magam romantikus, fantasy, thriller és sci-fi műfajban is, de a leginkább vígjátékban :)

5. Ki játszana téged egy filmben?

Erre nem tudok úgy válaszolni, hogy ne tűnjek nagyképűnek. Úgy értem, nem akarnám egyik színésznőhöz sem hasonlítani magam... De ha választhatnék, azt hiszem, Shailene Woodley-t kérném.  

6. Mi a top 3 kedvenc sorozatod?

Jóbarátok, Született feleségek, Sherlock - ebben a sorrendben

sherlock-tv.jpg

7. Mi idegesít legjobban egy filmben?

A vontatott és semmit mondó párbeszédek, és azok az autósüldözések, amelyek tovább tartanak ötven másodpercnél.

8. Mi az a film vagy sorozat, amit soha nem fogsz megnézni?

A Trónok harcát feladtam az első évad közben, és nem is tervezem továbbnézni. Filmből az agyonerőltetett akciókat kihagyom, mint például a Feláldozhatók vagy a Szállító.

9. Melyik színésszel, színésznővel vagy filmrendezővel találkoznál szívesen?

Ismét egy kérdés, amire nagyon hosszú válaszom lenne, de igyekszem rövidre fogni. A színésznők a következők: Jennifer Lawrence - bár ő nem szívesen bájolog rajongókkal :D Emma Stone, Emma Watson, Natalie Portman, Cobie Smulders és Alyson Hannigan, továbbá Helena Bonham Carter és Drew Barrymore. Színészek pedig: Jared Leto, Andrew Garfield, Johnny Depp, Hugh Jackman, Tom Hanks, Martin Freeman, Benedict Cumberbatch, Ryan Gosling és Sir Ian McKellen. Lenne még bőven, de  félek, elfogyna az oldal mire a végére érnék.

la-la-land.jpg

10. Mi az aktuális kedvenced, amit most láttál, vagy most szeretnél megnézni?

A Walking Dead-et szeretném már folytatni, bár félek a csalódástól, az utóbbi évadok ugyanis elég gyengére és vontatottra sikerültek, ami az erős kezdetek után hatalmas visszalépés volt. Viszont láttam egy-két előzetest ami ígéretes lehet: Nap nap után, Bosszúállók: Végtelen háború és a Valami Amerika 3. - ezeket a filmeket mindenképpen megnézem majd!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adriennestephan.blog.hu/api/trackback/id/tr4613755712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása